Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor tubului digestiv, ficatului, colecistului și pancreasului. În cabinetele de Gastroenterologie din cadrul Centrului Medical Medas pacienții beneficiează de consultații și servicii medicale precum:

  • Endoscopie digestivă superioară (gastroscopie)
  • Endoscopie digestivă inferioară (colonoscopie, rectosigmoidoscopie)

Linia endoscopică Pentax pentru endoscopie digestivă clasică este dotată cu funcția iSCAN pentru cromo-endoscopie virtuală, care permite diagnosticul de precizie al afecțiunilor gastrice și intestinale, având posibilitatea prelevării de material pentru biopsie.
 
Pacienții noștri beneficiează de asemenea de endoscopie digestivă non-invazivă  prin videocapsula endoscopică de ultimă generație PillCam Colon 2, ce acoperă întreg tractul intestinal.
 
Pentru patologia colecistică, hepatică, pancreatică avem posibilitatea unui diagnostic de precizie prin ecografia abdominală utilizând aparatură de ultimă generație.
 
Pacienții noștri pot beneficia inclusiv de consultații gratuite, analize de laborator și investigații de radiologie-imagistică medicală, decontate de CAS pe baza biletului de trimitere de la medicul lor de familie. De asemenea beneficiează de rețete compensate, scrisori medicale, bilete de trimitere către alte specialități.

Medic Specialist Gastroenterologie
Daniel ŞONŢU
Medic Specialist Gastroenterologie