Error message

  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_page_cache() (line 2385 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_database() (line 2475 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in Database::openConnection() (line 1688 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/database/database.inc).

Sarcina pe săptămâni - Trimestrul I

Acest articol descrie săptămână cu săptămână drumul pe care copilul dumneavoastră îl parcurge în timpul sarcinii, ajungând de la dimensiunile a câteva celule la o greutate de 3-4 kg. De asemenea, intenția noastră este de a descrie schimbările pe care organismul mamei le suportă pe durata sarcinii sau cum emoțiile și experiențele pot schimba percepția sarcinii.
 
Fiecare femeie percepe sarcina în mod diferit de aceea acest articol se dorește a fi doar un ghid orientativ, care să explice ce ar putea să se întâmple cu corpul mamei în sarcină și descrie cum crește și se dezvoltă copilul.

Citește tot articolul de pe blogul MEDAS Feminis aici.

Specialități: 
Etichete: