Error message

  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_page_cache() (line 2385 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_database() (line 2475 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in Database::openConnection() (line 1688 of /www/tamssainvest.euroweb.ro/htdocs/includes/database/database.inc).

Întrebări frecvente în sarcină - Trimestrul III

Modificări ale corpului în sarcină: Trimestrul III

1. La ce modificări să mă aștept în trimestrul III?

Trimestrul III se întinde până la naștere. Pe măsură ce copilul crește, corpul se simte mai jenat și mai greu. Gesturile cotidiene a€“ cum ar fi ridicarea din pat sau de pe scaun -€“ vor necesita un efort suplimentar. Revine senzația de oboseală resimțită la începutul sarcinii. Vă emoționați mai ușor, mai ales pentru că vă pregătiți pentru travaliu, naștere și maternitate.

Însă vă bucurați mai mult simțind mișcările copilului. Nu vă epuizați cu pregătirile finale pentru primirea bebelușului!

Citește restul întrebărilor aici!

Specialități: 
Etichete: